pekari 2009.03.25. 00:42

Végrendelet

"Alea iacta est."

Nincs mit tenni, már csak bő másfél óra van hátra az indulásig, ezért végülis úgy határoztam, hogy megkezdem ezt a kezdetleges kis beszámolófüzért.

Célszerűen a "mi történik, ha" esettel kezdem grafománkodásom:

Maghatalmazom Márton Pétert (8360, Keszthely, Fő tér 6-8), hogy az alább leírtak szerint járjon el és rendelkezzen vagyonom felett:

1. Ingóságaimat és a nevemen lévő ingatlanokat árverezzék el, és különítse el temetésemre a megfelelő összeget abból a célból, hogy hamvaimat Chagall sírja mellé helyezhessék el az ún. "költők városa" temetőjében.

2. Utaljon át Horváth Dóra számára egy titkosított záradékban meghatározott összeget. 

3. A fentmaradó összeget pedig bulizzák el az általa meghatározott emberek egy saját alapítású fesztivál keretében. Nevet közösen válasszanak. Lehetőleg nem tiszta tudatállapotban.

Észrevettétek, hogy a blog nevének utolsó három betűje a Rest In Peace kifejezést adja ki? :S :D

A bejegyzés trackback címe:

https://rulez.blog.hu/api/trackback/id/tr391023852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hekike 2009.03.26. 16:18:39

Ez igazán kedves tőled Károly... :) Absolut fesztivál? In memory Karl?
Az időbélyegzőt elnézve valószínűleg már megérkeztél ideiglenes utópiádba. Tegnap mish megtalálta a régi gitárhúrját így elgitározgattunk kicsit. Olyan népszerű számokat játszottunk amiket biztos te is szívesen hallgattál volna. Várom mielőbbi jelentkezésedet... MZ/X
süti beállítások módosítása