pekari 2009.03.31. 03:29

Reloaded

Huhh. Bocs a kis kihagyásért, de utóbbi napokban túl sűrűn voltak a programok és se időm se lehetőségem nem volt írni.

Végre minden elrendeződött, kiköltöztünk Key Largo-ba, találtam egy megfelelő wifit, ahonnan remekül tudok netet lopni(mellékesen elég vicces, hogy Coral Gables-en nem volt egy árva wifi sem, itt meg a halál faszán, az óceán közepén rögtön a szobámból 4et tudok fogni, egyet olyan jól, hogy gyorsabb mint otthoni netem), továbbá megszereztem az áhított áramforrást a laptophoz. Ez nem volt egyszerű, senki nem fogta mit szeretne itt egy fehér európai, ahol napról napra egyre több a latinamerikai, mexikói, kubai ésatöbbi. Végülis keresztapám szerzett egy masinériát, ami átalakítja az itteni 110V-os áramot 220-ra. Próbáltam is használni, de vmi miatt nem volt jó és semmit nem csinált a laptoppal, azon kívül, hogy kis idő után elkezdett kurvabüdös szagot árasztani magából, ohh mondom ez nem lesz jó... Végülis elhatároztuk, hogy mi erősek vagyunk és nem hagyjuk annyiban, hogy átkúrjanak minket, elkezdtük anyámmal keresni a szemétben a dobozt, blokkot miegymást. Pont szerencse, nem vitték még el, essünknekihurrá, természetesen a 4-5szemeteszsákból a legundorítóbban volt, ami tele volt kajamaradékkal, ami a 30fok feletti hőmérsékleten kellemes levet és szagot eresztett, na meg benne volt egy Anna áltál eltört pohár szilánkjai. Jó párosítás, kösz Murphy. Na meglett doboz, szétázva, büdösen, de legalább a mienk volt, ezért az egész cuccot visszavittük, hogy wtf, ez 46dollár volt és azért adjanak már vmi értelmeset, kiseladóbarnalány pislog és hívja a boss-t, jeee. Főnök mikor meglátta, kétségbeesik, ez szétvan égve, olvadva, burnburnburn. Aha. Kaptunk helyette egy 10dollárosat, ami most is remekül működik és nem csinál semmit árammal, csak dugó passzol a falba, mert itt nem beépített malac van két kis lyukkal, hanem két kis vonal a konektor. Többi pénzt meg levásároltuk. Nice to meet you, az.

Azért azon érdemes elgondolkodni, hogy itt szétrohadt dobozzal, blokk nélkül és szétégve is szó nélkül visszaveszik a cuccot, adják rögtön a pénzt, vagy levásárolhatod ha úgy tetszik. Ha ezt megpróbálnád Mo-on mennyire röhögnének ki? Nagyon?! Itt a vásárló a fontos, meglegyen elégedve, és legközelebb is legyen nice to meet you. Hümm...

A bejegyzés trackback címe:

https://rulez.blog.hu/api/trackback/id/tr931036753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása